Vegueria del Penedès

TIR AMB ARC

Plata i bronze pel Club Arquers d'Olivella


Redacció Vilafranca del Penedès

06-05-2019 16:48

Els arquers del Club Arquers d'Olivella al 70è Campionat de Catalunya. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dissabte 4 de maig va tenir  lloc a les instal·lacions del Club Tir amb Arc de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) el  70è Campionat de Catalunya de Tir amb Arc d'Aire Lliure d'arc Tradicional i Nu.

Aquest torneig ha comptat amb una nombrosa participació d'arquers de les diferents modalitats i categories dels quals dos arquers son residents a Vilafranca del Penedès i que una vegada més van obtenir bons resultats.

En la categoria d’arc instintiu sènior femení Maria Elisa Montserrat Batet ha obtingut la medalla de plata i en la categoria d’arc longbow sènior masculí en Jaume Montull Rué ha obtingut la medalla de bronze, en perdre primerament per molt poc l'accés a la lluita per l'or, i aconseguint la medalla en la lluita pel tercer i quart lloc.

Tots dos esportistes formen part del Club Arquers d'Olivella que per en aquest campionat ha desplaçat a sis participants més. En la modalitat d'arc instintiu sènior masculí en Jordi Almirall Paüls, de Sitges, ha obtingut el vuitè lloc i en Josep Raris Crespo, de Vilanova, l'onzena posició. En la modalitat d'arc nu sènior femení la Raquel Redondo Garcés, de l'Arboç, ha obtingut la quarta posició i en la modalitat d'arc nu sènior masculí l'Alex Cabello Vidal, també de l'Arboç, ha obtingut la quarta posició i en la modalitat d'arc nu sènior veterà en Félix Sánchez Torres la cinquena posició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.