Vegueria del Penedès

RUGBI

Començen els Sevens i Trobada d’escoles de Catalunya a Vic


Rafa Linares Olivella

06-05-2019 17:21

Aquest cap de setmana s’han jugat les primeres jornades de Sevens de les totes les categories. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana s’han jugat les primeres jornades de Sevens de les totes les categories (des de Sub14 fins a sènior masculí i femení), amb resultats molt variats. El combinat (Sel Vilanova/Rugbi Nova Olivella) ha tingut equips a totes les categories.

Els pròxims caps de setmana seran crucials per anar veient els equips que podran aspirar al títol de aquesta mini lliga a 7. El format de rugbi 7 es juga en un camp de rugbi 15, però amb 7 jugadors de camp; i el format lliga és com a l’escola, amb sistema trobades a una seu, cada cap de setmana. És un joc ràpid i sobretot de línia. Una lliga que es va començar a fer l’any passat, com a prova, i que després de la bona acceptació tant en equips grans com a dins dels equips més petits ja s’ha instaurat fixe.

Aquest diumenge 12 de maig, torna la Trobada d’escoles de Catalunya a Vic. Després de la primera edició feta a Vic la temporada passada, després de molts anys s’havia fet a Tordera, torna la trobada que tancarà la temporada 2018-19 d’escoles de rugbi del nostre país. Aquest diumenge a les 10h, es tornaran a superar rècords d’assistència on aquesta festa del rugbi premiarà als jugadors pel seu esforç i continuïtat en un esport que cada dia té més adeptes. El Sub12 del Rugbi Nova Olivella, anirà amb un combinat amb Esparraguera RC., Anoia RC. i Calafell RC.

Referent al sènior del Rugbi Nova Olivella el dissabte 1 de juny participarà amb un equipet de rugbi platja 7 al torneig d’Igualada, que aquest any només tindrà format sènior masculí i femení, deixant fora les altres categories, tant Sub.14, Sub.16 i Sub.18, com l’escola.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.