Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

L’alcalde d’Albinyana, Quim Nin, encapçala Convivència, una candidatura transversal en clau municipal


Redacció Albinyana

07-05-2019 17:43

La llista electoral conserva part dels regidors actuals

L’alcalde d’Albinyana, Quim Nin, encapçala Convivència, una candidatura transversal en clau municipal. Convivència

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Convivència és la formació política que encapçala Quim Nin,  l’alcalde d’Albinyana, a les eleccions  municipals de final de mes. Un projecte polític nou al municipi, que supera la dinàmica clàssica de partits.

La llista electoral conserva  part dels regidors actuals i  incorpora moltes novetats a la de fa quatre anys. Nin encapçala Convivència amb la voluntat d’oferir al municipi un projecte integrador, de suma i de visions compartides. “M’acompanyen 10 dones i 10 homes, som un equip intergeneracional i plural quant al lloc d’origen  i residència”  Acompanyant a Nin en els primers llocs de la llista els actuals tinents d’alcalde Paco Cohard i Marifé Merchán, el joves Christian Maya i Vanesa Conejo, l’actual regidora d’educació,  Rosa Ribas i el cap local del Pdecat, Josep Anton Carreras .

Per a l’alcalde albinyanenc, “Fa quatre anys vam demanar anar Junts més lluny. Ara proposem seguir aquesta ruta de confiança i allunyar-nos de la radicalitat. Des dels extrems mai es construeix una bona convivència”.

Durant aquest darrer mandat, al municipi han entrat en funcionament dos nous consultoris mèdics, un a Albinyana i un altre a les Peces, s’ha habilitat un espai per a les Festes a la Papiola,  ha continuat la renovació de la xarxa d’aigua a Bonaterra –sense cost pels veïns-  i s’ha donat suport al teixit associatiu i cultural del municipi. Per a l’alcalde,  la inversió ha estat compatible amb una moderació de la pressió fiscal. “No s’ha apujat cap taxa ni impost. Hem mantingut congelats els tributs municipals al llarg dels quatre anys i no hem demanat cap préstec ni pòlissa de crèdit.”

Entre les propostes de la nova candidatura hi ha, entre d’altres,  l’extensió a tot el municipi de la fibra òptica abans de final d’any, la millora de la seguretat amb la instal·lació de càmeres de videovigilància a l’entrada dels nuclis de població, variar el sistema de recollida d’escombraries per augmentar el reciclatge, cobrir la pista de l’escola Joan Perucho, potenciar l’Espai Jove de Les Peces  i la construcció de dos ponts: un per unir Bonaterra i la Papiola per evitar el Torrent del Nicolau i l’altre entre el Molí del Blanquillo i Bonaterra per salvar el pas per la Riera de la Bisbal.

Quim Nin, que ha renovat la confiança dels electors de manera reiterada, aspira a continuar al càrrec els propers quatre anys. Amb la fórmula que ha practicat des del primer dia: “Som més de sumar que de dividir”.

La seva proposta s’enfronta a quatre candidatures més: ERC, PP i PSC i enguany,  per primera vegada, també la  llista de Ciutadans. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.