Vegueria del Penedès

JOVES I ESPORT

Jocs Cooperatius a la platja


Consell Esportiu del Garraf Vilanova i la Geltrú

11-05-2019 18:54

22 centres escolars dels 6 municipis de la comarca i prop de 1200 alumnes es troben, un any més, a la platja de Ribes Roges per participar en aquesta activitat

Jocs Cooperatius a la platja. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La platja de Ribes Roges ha estat l’escenari, aquest dijous (09.05.19), d’aquesta trobada  en la que hi han participat prop de 1200 nens i nenes, alumnes de 3è i 4rt de primària, de la comarca del Garraf.

Els participants provenien de les escoles:  Ginesta, l’Arjau, Itaca, Llebetx, Canigó, La Pau i Margalló  (Vilanova i la Geltrú); Els Costerets, Mediterrània, El Pi, Santa Eulàlia, Les Parellades i Roquetes  (Sant Pere de Ribes);  Sant Nicolau (Canyelles), Vora del Mar , Maricel i Vora del Mar (Cubelles), El Morsell (Olivella) i Miquel Utrillo, Esteve Barrachina, Maria Ossó i Pia de Sitges (Sitges)

Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Esportives de l’IES Manuel de Cabanyes i monitors de Needsports han estat els encarregats de dinamitzar  l’activitat.

La jornada, amb participació de nens i nenes dels sis municipis de la comarca del Garraf,  s’emmarca dins del programa Activitats de Suport a la Tasca Docent (ASTD) organitzat pel Consell Esportiu del Garraf i  ha comptat amb la col.laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el suport del Consell Català de l’Esport.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.