Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

El campió de Segona B encara per decidir a manca de la darrera jornada.


Consell Esportiu del Garraf Vilanova i la Geltrú

11-05-2019 18:57

Veteranos CD Ribes. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PRIMERA DIVISIÓ

Tercera victòria de la temporada pel FCNG Bol, cuer de la categoria, que superava contra pronòstic al Club Tennis Ribes per 4-2. Ajustat triomf del Bar la Penya Sitges-Pizzeria Francesco davant el FC Raconet (1-2) en un encontre on cal lamentar el comportament de dos jugadors de equip local que van ser expulsats per doble amonestació. Repartiment de punts entre Amigos de Zizou i Pista Cero desprès de finalitzar el partit amb un 4-4 al marcador. S’assegurava el segon lloc a la classificació el Kirolbet-Los Charrua després d’imposar-se al Miró Gràfic Cubelles per 4-2. No aconsegueix sortir de les places de descens el Can Turky’s que aquesta penúltima jornada es veia superat pel Finques Rius per un clar 4-9.

Resultats i Classificació  Primera Divisió

 

SEGONA DIVISIÓ A

Destacar en aquesta categoria l’ajornament , a demanda dels equip implicats, dels partits Penya Barcelonista Vilanova . Tot Gos Zero Gravity Records i Vilathletic – Penya Ribes Desguaces La Piña. Tampoc es disputava l’encontre Aston Birra – FC Rokeros per incompareixença dels jugadors locals fet que els deixa, a manca de la confirmació del Comitè de Competició, exclosos de la competició. Es complien les previsions en el partit Atletico Perroflautas – Bar El Rinconcito on els visitants es feien amb els tres punts a l’imposar-se per 1-3. Còmoda victòria del Veteranos CD Ribes davant el Pamp Rojo per un inapel·lable 7-2.

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

 

SEGONA DIVISIÓ B

Los Legends, amb només 5 jugadors, encaixaven la derrota més contundent de la temporada (13-1) a mans del Masca Asociación, virtual campió de la categoria. Per un ajustat 5-4 superava el Bar Mari al Pico Pala TM  en un enfrontament on va predominar l’esportivitat dels dos equips. Inesperades taules (2-2) en l’encontre Can Tabaco – Nou Sin Perdón on els visitant es jugaven part de les seves opcions d’aconseguir la segona plaça que dona accés a l’ascens de categoria. Suspesos els encontres programats amb els dos equips exclosos de la competició.

Resultats i Classificació  Segona Divisió B

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.