Vegueria del Penedès

CONTRA LA PORTA

Un conductor ebri i sense permís de conduir encasta el seu vehicle contra un habitatge, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-05-2019 12:51

La Policia l'imputa un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l´alcohol amb resultat d'accident i danys de consideració

Imatge general de la rambla Arnau de Vilanova. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un conductor ebri i sense permís de conduir ha encastat aquest dissabte el seu vehicle contra un habitatge, a Vilanova. A les 13.11 hores es va produir l'accident amb ferits lleus a la rambla Arnau de Vilanova.

La policia rep l'avíc que un vehicle s'ha encastat a la porta d'un habitatge i que el conductor està agressiu i no vol ambulància. L’home, de 37 anys, dóna un resultat molt superior al quàdruple dels límits permesos en la prova d’alcoholèmia. A més, no disposa del permís de conduir en vigor. El vehicle sinistrat havia topat primer contra un altreturisme estacionat.

Finalment, segons fonts policials, l'ambulància trasllada el conductor a l'hospital de Sant Antoni, i la Policia Local l'imputa un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l´alcohol amb resultat d'accident i danys de consideració. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.