Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Martí Zapater, dues temporades més al Noia Freixenet


CE Noia Sant Sadurní d'Anoia

16-05-2019 9:41

Martí Zapater continuarà al CE Noia. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Esportiu Noia Freixenet i Martí Zapater han arribat a un acord perquè el jove porter continuï al club sadurninenc les properes dues temporades. Aquesta és la segona temporada de Zapater a l’Olímpic de l’Ateneu i ha disputat, com a porter titular, 13 partits d’Ok Lliga, quatre de Lliga Europea i els quarts de final de la Copa del Rei de Reus.

Zapater assegura que “estic molt content d’haver renovat amb el Noia Freixenet i poder repetir, en els propers anys, les temporades que hem fet tant l’anterior com aquesta” A més, valora molt positivament aquesta temporada “perquè encara estem lluitant per la tercera posició i la segona; i haver-nos classificat per la Lliga Europea a falta de quatre jornades és un punt a favor”.

Zapater va arribar a la Capital del Cava fa dos anys. Va iniciar la seva trajectòria esportiva als tres anys amb el SAMA de Vilanova i la Geltrú i, als sis, va començar a jugar com a porter al CP Vilanova. Abans d’arribar al Noia Freixenet va passar per les categories formatives del Moritz Vendrell, on va debutar a l’Ok Lliga, i amb qui va disputar campionats de Catalunya i d’Espanya.

A nivell de seleccions, Zapater ha disputat els World Roller Games del 2017, la Copa de les Nacions de Montreux d’aquesta passada setmana santa, dos campionats d’Europa sub17; així com també ha jugat amb la selecció catalana sub16 i la Barcelona sud.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.