Vegueria del Penedès

PATINATGE ARTÍSTIC

Tres diplomes de nivell a les segones proves d'iniciació


CPA Calafell Calafell

16-05-2019 9:46

Les patinadores del Club Patí Calafell amb les seves entrenadores. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La secció de patinatge del Club Patí Calafell va presentar un total de tretze patinadores a la segona convocatòria de proves de nivell, amb l’obtenció de tres diplomes.

El cap de setmana de l’onze i dotze de maig, a Reus, la Lucia Solis va aprovar el nivell B lliure, i la Leire Vázquez el nivell C lliure. En la modalitat de figures obligatòries la Mireia Raventós va aprovar el nivell certificat, mentre que la Paula Ruiz al nivell certificat i l’Anna Isabella Arias al nivell A van aprovar una de les figures.

Per altre banda, el mateix cap de setmana de l’onze i dotze de maig va tenir lloc al Vendrell la fase territorial del Camp de Tarragona dels Jocs Esportius Escolars, amb la presència de quatre patinadores del club i els següents resultats: al benjamí B, l’Aitana Doblas va classificar-se setena, i al pre-benjamí B, la Paula Alaya quarta, l’Ariadna Doblas sisena i la Lena Hechevarria setena.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.