Vegueria del Penedès

CURS 2019/20

Les famílies de l'escola Mediterrània de Les Roquetes es mobilitzen per la pèrdua d'un línia de P3


Redacció Sant Pere de Ribes

16-05-2019 9:58

Lamenten que la Generalitat hagi previst l'eliminació d'una línia de l'únic centre del municipi que serà escola-institut

Les famílies de l'escola Mediterrània de Les Roquetes es mobilitzen per la pèrdua d'un línia de P3. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les famílies de l'escola Mediterrània de Les Roquetes s'han començat a mobilitzar per la pèrdua d'un línia de P3 el proper curs. Pares i mares han iniciat una recollida de signatures per denunciar la situació del centre i recorden que és l'únic centre del municipi que serà escola-institut. Les famílies reclamen a la Generalitat que en comptes d'eliminar una línia de l'escola, es proposin la rebaixa de les ràtios d'alumnes per aula per poder conservar-la: "que recuperi ràtios que permetin, per una part, atendre millor a aquests alumnes i per l'altra, mantenir les línies de P3 que ara està tancant". Les famílies no entenen perquè "tenen el dret a triar escola i que després aquest dret es vulneri per la supressió d'una de les classes de P3".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.