Vegueria del Penedès

RUGBI

L'actualitat del Rugbi Nova Olivella


Rafa Linares Olivella

17-05-2019 11:33

Rugbi Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una vegada a l’any la major part dels nens i nenes que juguen a rugbi a Catalunya s’ajunten en una localitat per fer el que més els agrada: jugar a rugbi. El diumenge 12 de maig estava marcat com una data assenyalada, especial, i així ha estat, amb 23 clubs catalans i els Bocs de Mallorca assistint a Vic per celebrar-hi la Trobada d’Escoles de Rugby de Catalunya.

Aquest esdeveniment ha trencat els registres de l’any passat amb un total de 1.100 jugadors i jugadores (100 més que la passada edició també celebrada a Vic) que han posat color a un matí espectacular. Més de 90 equips de categories Sub6, Sub8, Sub10 i Sub12, s’han repartit entre els espais camps habilitats a les instal·lacions del Camp de rugbi de Vic, el Camp de l´Estadi Municipal d´Atletisme, el Camp de Fútbol Municipal i el Camp de Beisbol. En total, catorze camps que de 10 a 13:30h han bullit amb els partits dirigits pels 30 àrbitres que s’han desplaçat fins a la capital de la comarca d´Osona. Un any més, doncs, Vic ha estat l’epicentre del rugbi de formació català amb una Trobada d´Escoles de Rugbi de Catalunya que treu múscul amb el futur de l’ovalada de casa nostre.

Al final de la Trobada premis per tots els assistents i com no el premi a tota una temporada, la medalla. Lucas Linares Madera, ja té la seva medalla, premi a la seva trajectòria al Sub.12. Agrair poder haver participat a la lliga els jugadors del Rugbi Nova Olivella Sub.12, a Esparraguera RC., Anoia RC., Calafell RC. i Sel Vilanova.

Per un altre ordre de coses; aquest cap de setmana es va jugar la segona jornada de la Lliga Catalana de rugbi seven a Vilanova,  on el Sub18 queia amb la UE. Santboiana 2, per 29 a 7, 17h, i amb CN. Poble Nou, per 12 a 7, a les 18h, l’últim partit no es jugava per la no assistència del RC. Sitges. Recordeu que els partits de rugbi 7, tenen una duració de 20 minuts). Després de dues jornades, el Sub.18, cau del sisè al setè joc. Classificació: 1.- UE. Santboiana; 2.- FC. Barcelona; 3.- Gòtics RC.; 4.- UE. Santboiana 2; 5.- CN. Poble Nou; 6.- RC. Martorell; 7.- Sub.18 i 8.- RC. Sitges.

El Sub16, que juga aquest cap de setmana a Vilanova la segona jornada, després de jugar la primera a Santa Bàrbara (Sitges), amb moltes baixes (Axel Linares del Rugbi Nova Olivella), sembla recuperarà efectius. Recordem: GRUP 3, els resultat de la primera jornada: CR. Sant Cugat 1 vs Sub.16, 26 a 5, 11:52h; Sub.18 vs. CR.Sant Quirze, 36 a 0, 12:58h; RC.Sitges 2 vs. Sub.18, 24 a 29, 13:42h. El sistema de classificació es diferent a la categoria Sub.18, per haver en el Sub.16, 3 grups a cada jornada.  Cal que els millors de cada grup juguin entre ells, per poder fer la classificació de la lliga seven.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.