Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Comunicat d´Obrim Olèrdola


Obrim Olèrdola Olèrdola

17-05-2019 20:27

Com a veïns i veïnes que hem decidit assumir el repte de la gestió municipal mostrem la nostra sorpresa i decepció per el comportament infantil d´algunes candidatures

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Obrim Olèrdola creu que la democràcia es igualtat d´oportunitats, es per aixó que vam creure que el mès correcte era apostar per la igualtat de condicions i que totes les candidatures tinguéssim els mateixos espais electorals, lamentablement i donat la precipitació dels aconteixements no podem competir en igualtat de condicions en un debat electoral, nosaltres entenem la democràcia com un excercici constant,es per aixó que llancem el repte de comprometre´ns el conjunt de forces polítiques a un debat semestral sobre l´estat del municipi permeten la igualtat de condicions i fomentant els mitjans locals.

Lamentablement tenim que mostrar la nostra sorpresa per la declinació a participar en el debat de l´actual equip de govern(que ens hem assabentat per els mitjants), ja que entenem que es qui millors estan preparats per defensar la seva gestió.

Com a veïns i veïnes que hem decidit assumir el repte de la gestió municipal mostrem la nostra sorpresa i decepció per el comportament infantil d´algunes candidatures respecte la cartelleria electoral així i com per incloure promeses en els seus programes en les quals no tenen capacitat de desició.

Confiem en vosaltres, confieu en nosaltres

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.