Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Junts per l'Arboç es presenta amb l'escola nova per bandera


Redacció L'Arboç

21-05-2019 17:03

La candidatura, encapçalada per Olga Navarro, es tracta d'una llista plural formada majoritàriament per persones sense afiliació a cap partit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La candidatura, encapçalada per Olga Navarro, es tracta d'una llista plural formada majoritàriament per persones sense afiliació a cap partit, amb l'objectiu de governar per a tothom i situar allò que és prioritari al centre de l'acció de govern.

Les propostes de Junts per l'Arboç, i en contraposició a l'acció del govern existent, giren al voltant d'allò que és essencial pel municipi. En aquest sentit es prioritzarà l'educació, fent l'escola nova de manera cofinançada amb la Generalitat; un model que ja s'ha dut a terme amb èxit a Valls o Sitges i que va servir d'impuls definitiu per disposar d'una escola pública i de qualitat al poble.

L'altre punt fort del programa és la revitalització i la cohesió de la vila a través del Centre Cívic de Cal Freixas, un equipament existent i infrautilitzat, que es convertirà en un referent d'activitats per a totes les edats i durant tot l'any sense haver-hi de fer grans inversions.

Des de la candidatura afirmen que la millora de la imatge i la neteja dels carrers i parcs i acabar la plaça Badalota és un element clau pel confort dels arbocencs, el reimpuls del comerç i la percepció que tenen els visitants quan arriben a l'Arboç.

La transparència és l'altra bandera de Junts per l'Arboç com a base per tornar a generar confiança amb l'administració i els seus governants. En aquest sentit, proposen una administració oberta i accessible que permeti als ciutadans saber que fan els seus governants i a què destinen els diners. A més a més demanaran celebrar un ple anual sobre l'estat de la vila on tothom, mitjançant la participació ciutadana, hi pugui dir la seva.

La cultura, l’ecologisme i l’animalisme, l’esport, les noves tecnologies, l’habitatge i la generació d’ocupació de qualitat acaben de conformar un programa que pretén posar les persones i el seu benestar al centre de tot.

L’acte central on es desgranarà el programa i es presentaran els candidats es farà el proper dijous 23 a les 19.30 al carrer major de l’Arboç.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.