Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Junts per Subirats proposa la creació d’un regidor de nucli


Redacció Subirats

22-05-2019 10:18

Per tal de facilitar el contacte dels veïns amb la gestió municipal, Junts per Subirats proposarà que el regidor de nucli sigui el referent dels veïns de cada nucli del municipi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Si els veïns saben que al seu nucli hi ha un regidor del govern que els atendrà per qualsevol gestió, encara que no sigui de la regidoria concreta d’aquell regidor, facilitarà la gestió dels temes a resoldre. Es per això que amb la voluntat d’agilitzar les qüestions que als nuclis sorgeixin, donat que Subirats és un municipi extens i dispers, el proper mandat es posarà en marxa aquesta figura. El manteniment dels espais públics, zones verdes i camins és un tema que va molt lligat a la figura del regidor de nucli. Aquest, més proper a la realitat d’aquell nucli detectarà ràpidament la problemàtica i podrà fer-ne un seguiment més estret per tal de solucionar-ho. I finalment, també en relació a la mobilitat i connexió del municipi, el desplegament de la fibra, l’ajut a l’habitatge, sobretot per a joves, i l’atenció a la gent gran son pilars fonamentals també de la propera legislatura. Cal assegurar un futur d’oportunitats al municipi, així com també contribuir a l’envelliment actiu dels nostres veïns. Tot això serà útil per a l’emprenedoria, la promoció del talent i la creació de negocis al nostre municipi.

Per això, seguir amb les polítiques de promoció turística és clau per tal de donar a conèixer la marca Subirats com una opció de futur amb potencial en donar valor afegit als productes del municipi, els nostres vins i caves, el Préssec d’Ordal, o els productes artesans. Fruit del treball de la pagesia de Subirats i dels emprenedors que han trobat oportunitats per la seva empresa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.