Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

Lliurament de trofeus de la Lliga 18-19


Consell Esportiu del Garraf Vilanova i la Geltrú

24-05-2019 19:51

Lliurament trofeus. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La sala polivalent del Complex Municipal de Futbol de Vilanova i la Geltrú va ser escenari ahir, dijous 23 de maig, del lliurament de trofeus de la Lliga 18-19 i de la presentació dels horaris de la fase final de “La Copa 2019.

Van recollir el seu premi els equips  Finques Rius, Kirolbet-Los Charrua i Bar la Penya Sitges-Pizzeria Francesco de Primera Divisió; FC Rokeros, Tot Gos Zero Gravity Records i Bar El Rinconcito de Segona A i Masca Asociación, El Vilanoví i Nou Sin Perdón de Segona B.

El trofeu Joc Net, que premia a l’equip amb menys targetes de cada categoria, va ser per FCNG Bol (Primera Divisió), Atletico Perroflautas (Segona Divisió A) i Restaurant Can Tabaco i La Toscana  (Segona Divisió B).

També van estar guardonats els màxims golejadors de cada una de les divisions:  Jordi Pérez (Club Tennis Ribes); Raul Limón (Tot Gos Zero Garvity Records) i Alex Alcantara (El Vilanoví)

El lliurament dels trofeus va anar a càrrec dels senyors Josep Moya (Regidor d’esports de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i vocal de la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Garraf) i Francisco Castillo (Vocal de la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Garraf).

A continuació es va portar a terme la presentació del quadrant i horaris de la fase final de “La Copa 2019”  que comptarà amb la participació de 25 equips i te previst el seu inici el proper dia 27.

Calendari de “La Copa 2019”

Àlbum d'imatges

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.