Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Els socialistes construiran un nou aparcament a l’entrada de Les Roquetes per solucionar una necessitat dels veïns


Redacció Sant Pere de Ribes

24-05-2019 20:28

Aquest aparcament beneficiarà al comerç local perquè facilitarà que la gent pugui comprar al centre de Les Roquetes

Els socialistes construiran un nou aparcament a l’entrada de Les Roquetes per solucionar una necessitat dels veïns. PSC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La candidata socialista, Abigail Garrido, ha anunciat la construcció d’un nou aparcament a l’entrada de Les Roquetes, al costat dels jardins Rafael Alberti. Aquesta proposta del programa de govern dels socialistes dona resposta a una necessitat dels ciutadans de la zona.

Els blocs de pisos de l’entrada de Les Roquetes són edificis que es van construir sense contemplar un aparcament per als veïns i veïnes de la zona que ara pateixen la manca d’espai per als seus cotxes als carrers del voltant. A més, les famílies disposen cada vegada de més vehicles.

L’aparcament tindrà una capacitat per a 64 cotxes, amb un accés directe des de l’entrada de Les Roquetes i serà un espai il·luminat i amb connexió fàcil a peu fins al centre del poble. D’aquesta manera, el comerç local es beneficiarà perquè la gent podrà deixar el cotxe i passar una estona agradable passejant fent compres a les botigues.

Abigail Garrido ha recordat que aquesta proposta dona resposta a una petició dels veïns: “Hem governat a les places, fent reunions amb la ciutadania, perquè el nostre objectiu ha estat conèixer bé les necessitats de la gent per millorar les seves vides i treballar pel que realment els preocupa.”

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.