Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

El PSC és l'únic partit que pot garantir un govern per a tothom


PSC Sant Sadurní Sant Sadurní d'Anoia

28-05-2019 14:04

L’augment del 32% dels vots i d’un regidor del PSC avala la feina realitzada en aquests darrers anys, i consolida l’aposta per un projecte polític que pensi solament en Sant Sadurní i en els problemes reals de la ciutadania

Els nous regidosr del grup municipal del PSC de Sant Sadurní d'Anoia. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els bons resultats obtinguts pel Partit dels Socialistes de Catalunya a Sant Sadurní d’Anoia avalen la tasca realitzada en els darrers anys, centrada únicament en Sant Sadurní i en els problemes reals dels ciutadans/es de la vila.

En aquest darrer mandat, el PSC ha estat amb escreix el partit que més propostes i iniciatives polítiques ha presentat en els Plens Municipals per millorar Sant Sadurní i la vida dels veïns i veïnes. Aquesta aposta clara per fer política municipal i tornar a presentar un programa que posa Sant Sadurní d’Anoia en el centre de la seva actuació, ha estat ben rebuda per part dels sadurninencs/ques.

Davant del vet i l’assenyalament que altres partits polítics de la població han volgut aplicar al PSC en aquest període de campanya, la ciutadania ha respost amb un augment de la seva confiança cap a les polítiques socialistes, que prioritzen la vila i reforcen la convivència.

Susanna Mérida (alcaldable del PSC):El PSC de Sant Sadurní volem agrair de tot cor la confiança que els ciutadans/es ens han fet en aquestes eleccions municipals i que ens donen molta més força per continuar treballant per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. El PSC no vetem a ningú, tot al contrari, treballem per construir societats integradores, respectuoses i tolerants. L’única condició que posem és treballar per un Sant Sadurní per a tothom, que prioritzi tres eixos per a nosaltres imprescindibles: més neteja i inversions en equipaments i espai públic; diversificar el model econòmic; i prioritzar polítiques que apostin per fer de Sant Sadurní una vila més social, més educativa i culturalment més plural”.

Davant del perill que es consolidi a la vila de forma definitiva una política de blocs, que deteriori la convivència i deixi fora de l’acció de govern a un percentatge important dels ciutadans/es de la vila, el PSC és l’únic partit que en aquests moments pot garantir que es trenquin aquestes dinàmiques i es governi per a tothom, prioritzant el progrés de Sant Sadurní d’Anoia.

Aquest és el mandat de les urnes, que el PSC defensarem en aquesta nova etapa política. Convidem a tots els partits a fer una reflexió serena sobre els resultats i tornar a posar a Sant Sadurní en el centre de les nostres prioritats i acció.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.