GIMNÀSTICA

El CG Vilanova guanya 31 medalles a la Copa Catalana

CG Vilanova Vilanova i la Geltrú

29-05-2019 18:23

El passat cap de setmana, 25 i 26 de maig es va celebrar a Salt la Final de la Copa Catalana 2019, per categories Escolars i Base 1-2-3-4-5

L'equip GAF del Club Gimnàstica Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

De les 29 gimnastes classificades a la Final van competir 27 entre dissabte i diumenge, Inés Tobarra va ser baixa per lesió a última hora i Ivet López competirà el diumenge 2 de juny a la Final de la seva categoria, Base 6.

Les gimnastes van aconseguir un total de 31 medalles entre la classificació individual general i la classificació individual per aparells, tot un èxit aconseguit per l'esforç i constància de les gimnastes i la gran feina realitzada per les entrenadores del Club, Esther Almarcha (Esc.B), Lidia Castillejo (Esc. C-D-E/ Base 2-3-4) i Encarnación Adsuar (Base 5-6).

La classificació de les gimnastes al certamen va ser la següent:

Categoria Escolar B3.     Laia Ruiz de Castanyeda 11a. general.
                                        Gisela Calvo 14a. general.

Categoria Escolar C4G.  Natasha Craven 9a general, 2a. a Terra, 3a. a Potro.

Categoria Escolar D3.     Aina Flor 11a. general i 1a. a Terra.

Categoria Escolar DG.    Ariadna Pellicer 2a. general, 1a. a Salt i 2a. a Paral·leles.

Categoria Escolar EP.     Diana Pérez 6a. general
                                        María Moreno 8a. general,  3a. a Terra
                                        Anna Giralt 11a. general, 1a a Paral·leles.

Categoria Base 2P.         Daniela Sabariego 1a. general, 1a. a Barra i 2a a Salt.
                                        Diana Ruíz 2a. general, 2a. a Barra, 2a. a Terra, 3a. a Paral·leles.
                                        Kate Serrano 3a. general, 3a. a Salt 3a. a Terra.
                                        Ruth Abad 4a. general, 1a. a Salt.
                                        Nerea Sampietro 6a. general.

Categoria Base 2G.        Alanis Poján 13a.

Categoria Base 3P.         Alba Lahoz 6a. general, 3a. a Terra.
                                       Carla Ballester 10a. general, 1a. a Salt.
                                        Noa Santopietro 11a. general.

Categoria Base 3M.        Laia Mallén 2a. general, 1a. a Barra.
                                        Salwa Salami, 2a. a Terra.

Categoria Base 3G.        Marina Hernández, 3a. a Salt.

Categoria Base 4P.         Júlia Margalef 4a.general
                                        Alba González 9a.general

Categoria Base 5P.         Aina Ballester 3a. general, 2a. a Paral·leles.
                                        Daniela García 8a. general
                                        Noa Mortimer 17a. general, 3a. a Paral·leles

Categoria Base 5M.        Ariadna Pueyo 2a. general, 2a. a Paral·leles, 2a. a Barra.
                                        Marta Guillén 11a. general.

Les 10 millors gimnastes de la 3a. Fase de la Copa Catalana es preparen ara pel Campionat de Catalunya.