Vegueria del Penedès

DANYS A LA PROPIETAT

La policia identifica un jove de 23 anys com a coautor de diverses pintades d'Arran a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-05-2019 10:00

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va identificar la matinada de dijous un jove de 23 anys com a coautor d'un presumpte delicte de danys a la propietat. Segons fonts policials, el noi, que formava part d'un grup, va fugir de manera precipitada en veure els agents que patrullaven prop del carrer de Sant Onofre. La patrulla va localitzar al lloc on van ser sorpresos els joves una plantilla de cartó de grans dimensions i pintades en una façana situada a la cruïlla entre el carrer dels Picapedrers i el carrer del Jardí, signades per l'organització juvenil ARRAN.

Posteriorment es van localitzar el mateix tipus de pintades a altres edificis de la plaça de Soler i Carbonell, del carrer de Barcelona, carrer de Manuel de Cabanyes, carrer de les Casernes, carrer d'Olesa de Bonesvalls, carrer de Sant Anna, carrer de Manuel de Cabanyes, carrer de l'Argenteria, carrer del Pont, carrer de la Unió, carrer de la Providència, carrer dels Estudis, carrer de Sant Francesc i plaça dels Cotxes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.