Vegueria del Penedès

VITAMINES

El coco, més que un aliment d’estiu


AMIC/ Alba Martos Barcelona

02-06-2019 10:43

El coco es considera una bona opció per a les persones que necessiten un extra d'energia. El seu alt contingut en minerals, sobretot en potassi, ferro i calci ho justifiquen

El coco, més que un aliment d’estiu. AMIC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Normalment s'associa el coco amb una beguda refrescant i relaxant per a combatre la calor quan estem prenent el sol a la platja. Però no és tan sols una beguda hidratant, sinó que a més és considerat un superaliment amb grans propietats nutricionals.

El coco es considera una bona opció per a les persones que necessiten un extra d'energia. El seu alt contingut en minerals, sobretot en potassi, ferro i calci ho justifiquen. De fet, es considera una beguda isotònica per a recuperar la hidratació perduda durant l'activitat esportiva.

També es troba present la vitamina C, perfecta per a la salut òssia, la vitamina B1, clau per al sistema nerviós, i la vitamina B3 eficaç per al colesterol. Un altre dels beneficis del coco és que la seva llet ajuda a eliminar bacteris, gràcies al seu contingut en àcid làuric. A més, enforteix el sistema immunològic.

El coco no és únicament beneficiós com a aliment, sinó que el seu oli és ideal per a hidratar la pell i per a donar força i lluentor a la nostra cabellera.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.