Vegueria del Penedès

PATINATGE ARTÍSTIC

Arantxa Navarro participa al Campionat d'Espanya


CPA Calafell Calafell

03-06-2019 11:54

Arantxa Navarro amb l’Alba Díaz a Bilbao. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La patinadora Arantxa Navarro va competir el passat 31 de maig al Campionat d’Espanya sènior celebrat a Bilbao. L’Arantxa, que competia amb les millors patinadores d’Espanya, va classificar-se en la vint-i-vuitena posició.

Aquest cap de setmana també s’ha celebrat a Riudoms el segon Trofeu Iniciació, nivells A i D,  amb la participació de cinc patinadores del grup de debutants. Dissabte al grup de patinadores de 10 i 11 anys del nivell A, la Laia Duran va acabar en la sisena posició,  aconseguint el diploma de nivell. Diumenge al grup de 10 anys del nivell D, la Luz del Carmen Pruszkowska va pujar a la tercera posició del podi, l’Ariadna Denisse Muñoz va classificar-se setena, la Marta Escolà catorzena, i la Noa Jiménez dinovena.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.