Vegueria del Penedès

ROBATORI

Enxampen a Vilanova quatre joves amb bicicletes robades a Sitges que volien vendre on line


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-06-2019 21:11

Un usuari de Rodalies va alertar la policia de la presència dels joves, que havien explicat els seus plans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va rebre dijous a les cinc de la tarda la la trucada d’un veí alertant que pel tren de Sitges a Vilanova ha sentit quatre nois que portaven bicicletes robades. Tot apunta que les acabaven de robar a Sitges i que les anaven a vendre per Wallapop.

La patrulla es va desplaçar a l’estació, i amb la descripció de les bicicletes i dels joves, els va localitzar a la plaça Soler i Carbonell. Els agents els van identificar, van consultar la base de dades de les bicicletes i van enviar la informació a policia local i a Mossos de Sitges per si algú presenta denúncia de sostracció.

Els joves son d’edats compreses entre els 16 i els 19 anys. S’instrueixen diligències judicials i es dipositen les bicicletes al Dipòsit Municipal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.