Vegueria del Penedès

COL·LABORACIÓ CIUTADANA

Calafell precinta i tapa tres pous abandonats per evitar que hi pugui caure algú


Redacció Calafell

12-06-2019 8:25

Un queixa a les xarxes socials sobre una de les cavitats permet localitzar-ne dos més i protegir-les totes

Calafell precinta i tapa tres pous abandonats per evitar que hi pugui caure algú. Ajuntament de Calafell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Calafell ha precintat i tapat tres pous abandonats al voltant del poblat medieval abandonat de Montpaó, entre les urbanitzacions Mas Romeu i Calafell Parc. S’hi ha fet una actuació d’urgència, amb un cobriment provisional de les tres cavitats, però en breu se’n farà una de més definitiva.

Aquesta actuació s’ha realitzat a partir d’una queixa a les xarxes socials sobre un dels pous. Poca estona després de publicar-se, la Policia local ja estava fent una recerca sobre el terreny, durant la qual es van trobar dos pous més. Finalment, i en plena nit, van ser tapats tots tres. L’Ajuntament vol agrair públicament la col·laboració de la ciutadana que va denunciar la situació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.