Vegueria del Penedès

PACTES DE GOVERN

El PSC de Calafell arriba a un acord de govern amb En Comú-Podem


Redacció Calafell

12-06-2019 9:11

L'acord garanteix la investidura aquest dissabte de Ramon Ferré com a alcalde un nou mandat

Isabel Bou i Ramon Ferré. PSC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El PSC i En Comú-Podem han arribat a un acord de governabilitat a l’Ajuntament de Calafell. Les dues formacions han assolit un pacte per garantir la governabilitat a l’Ajuntament de Calafell en els propers quatre anys i que investirà Ramon Ferré com a alcalde aquest dissabte.

Les bases de l'acord, que han estat aprovats per les respectives assemblees de les dues forces, passen per garantir "la governabilitat durant els quatre anys del mandat" i en casos de discrepància en alguns dels punts que es presentin al ple, "s’establiran negociacions per a consensuar la proposta definitiva".

La regidora d’EnComú-Podem Isabel Bou Bayona presidirà la Comissió d’Igualtat. I a més, coordinarà les polítiques d’igualtat, atenció a la dona i als col·lectius LGTBI, treballant amb la persona titular de la regidoria de Qualitat de Vida, que serà del PSC. En aquest sentit, Bou assistirà a les juntes de govern local.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.