Vegueria del Penedès

PACTES DE GOVERN

L'esquerra d'Igualada no tanca un acord per a arrabassar l'alcaldia a Castells


ACN Igualada

12-06-2019 22:40

Igualada Som-hi ERC i Poble Actiu es decantaran pel treball conjunt des de l'oposició

Els candidats Enric Conill (ERC), Neus Carles (Poble Actiu), Marc Castells (Junts per Igualada) i Jordi Cuadras (Igualada Som-hi). Igualada Som-hi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les reunions entre Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta), ERC i Poble Actiu per presentar una candidatura conjunta i evitar que Marc Castells (Junts per Igualada) assumeixi l'alcaldia no han arribat a l'acord. Segons ha manifestat Igualada Som-hi, a través d'un comunicat, no han estat suficients per tancar un acord de govern. No obstant això, afegeixen que sí que han servit per "establir ponts i emplaçar-se a un treball conjunt davant el govern conservador i en minoria de Marc Castells". Tot i no arribar a l'acord, des d'Igualada Som-hi apunten al fet que les coincidències entre les tres formacions les "esperonen" a continuar apropant posicions i fer un treball conjunt en defensa dels drets socials bàsics i fer avançar la ciutat des de l'esquerra durant el proper mandat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.