Vegueria del Penedès

ALDARULLS

Una banyista amb dos gossos acaba detinguda per agredir la policia a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-06-2019 10:07

La resta de banyistes van trucar els agents perquè la dona tenia els dos animals sense control per la platja i es va posar agressiva quan va ser advertida

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local va detenir divendres passat, poc abans de les sis de la tarda, una dona després que aquesta intentés agredir de manera reitera als agents policials que van intervenir en una discussió, arran de les molèsties ocasionades pels seus gossos a les persones que eren a la platja de l'Aiguadolç.

Segons els testimonis, els dos animals corrien sense control per la platja molestant a la resta de persones. Quan la propietària va ser advertida, segons fonts policials, aquesta es va mostrar molt agressiva i irrespectuosa, motiu pel qual es va alertar la Policia Local.

Lluny de desistir en la seva actitud, la dona va intentar agredir als agents, motiu pel qual se la va detenir per intent d'agressió i desobediència a l'autoritat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.