Vegueria del Penedès

DROGUES

Detingut per narcotràfic un home de 31 anys que va agredir un agent de la policia, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-06-2019 10:21

Una patrulla va actuar en una baralla i un dels dos homes que estaven implicar va colpejar un agent i va intentar fugir amb 400 grams d'haixix

Detingut per narcotràfic un home de 31 anys que va agredir un agent de la policia, a Vilanova. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va detenir aquests divendres al vespre un home de 31 anys per un presumpte delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

Els fets van succeir quan una patrulla d'agents va ser testimoni d'una baralla entre dos homes a l'avinguda del Garraf. En intentar separar-los el detingut va sortir corrents, després de colpejar un dels agents i trencar-li les ulleres. Els agents el van localitzar amagat als lavabos d'un bar proper i va quedar detingut.

En l'escorcoll se li van trobar quatre barres d'haixix d'un pes aproximat als 400 grams.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.