Vegueria del Penedès

RODALIES

Un tall de llum deixa l’estació de Renfe de Vilanova sense sistema de venda de bitllets a primera hora del matí


ACN Vilanova i la Geltrú

14-06-2019 10:12

L’operadora calcula que hi ha almenys 1.700 passatgers afectats

L’estació de Renfe de Vilanova i la Geltrú . Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’estació de Renfe de Vilanova i la Geltrú s’ha quedat aquest divendres a primera hora sense sistema de venda de bitllets a causa d’un tall de subministrament elèctric. Segons informa l’operadora, la interrupció ha començat a les 8 h “sense previ avís” per part d’Endesa, malgrat la companyia energètica assegura que el tall estava programat. A banda de provocar la caiguda del sistema de venda i cancel•lació de bitllets, el tall de llum també ha suposat la interrupció del sistema de megafonia i informació a les pantalles, l’obertura dels torns validadors i que les instal•lacions hagin estat a les fosques. Segons Renfe, hi hauria almenys 1.700 passatgers afectats. La llum s’ha restablert a les 9.20 h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.