Vegueria del Penedès

FESTA POPULAR

L’Aplec de la Trinitat 2019 recupera els jocs infantils a la programació d’actes per atreure públic familiar


Redacció Sitges

15-06-2019 17:54

L’ermita de la Trinitat aplegarà aquest diumenge més d'un centenar de sitgetans i sitgetans per celebrar el tradicional Aplec amb  actes litúrgics, musicals i folklòrics

L’Aplec de la Trinitat 2019 recupera els jocs infantils a la programació d’actes per atreure públic familiar . Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El tradicional Aplec de la Trinitat se celebrarà aquest diumenge i, com a novetat, la programació d'actes recuperarà l’organització de jocs infantils, com una carrera de sacs o jocs de cucanya, amb l’objectiu d’atreure les famílies.

Els actes litúrgics s'iniciaran a les 8 del matí amb la missa en sufragi dels sitgetans i sitgetanes que han traspassat i continuaran a les 10.30 h amb la Missa de Solemne, oficiada per Mossèn Josep Pausas i cantada pels Amics de l'Orgue de Sitges dirigits per Francesc Pi. A continuació, actuarà la Colla Mitjana del Ball de Bastons de Sitges. En acabar, tindrà lloc l’audició ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Sitgetana. Durant el matí es posaran a la venda alfàbrega i coques, entre d’altres. A la tarda, la programació es reprendrà a les 16.30 h amb jocs infantils per a nens de 6 a 12 anys i a les 17.30 h amb el rosari i Trisagi. 

L’Aplec de la Trinitat és la celebració que inicia el cicle de festes estiuenques de Sitges. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.