Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detingut per robar una moto, fugir de la policia i estampar-se contra una rotonda


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-06-2019 12:34

A causa de l'accident l'home es va fracturar la cama

Imatge general de la rotonda del carrer de la Boia. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va detenir la matinada de dimarts a dimecres, la passada setmana, un home com a presumpte autor del robatori d'una motocicleta.

Una patrulla el va sorprendre circulant per la rambla de l'Exposició en actitud sospitosa i el va intentar aturar, però aquest va fugir a gran velocitat per la ronda d'Europa en sentit mar fins que a la rotonda del carrer de la Boia va perdre el control i va caure. A causa de l'accident l'home es va fracturar la cama.

A banda de comprovar que efectivament el vehicle havia estat sostret, els agents també van constatar que l'home no disposava de permís de conduir. Se'l va traslladar en ambulància a l'hospital de Sant Camil per rebre atenció mèdica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.