Vegueria del Penedès

RUGBI

Comiat de l'escola de rugbi Nova Olivella


Redacció Olivella

26-06-2019 16:32

Dinar de comiat de l'escola de rugbi Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dimecres 19 de juny es feia el comiat de la temporada 2018-19 de l’escola de rugbi del Nova Olivella amb una gran tercer temps.

Amb un berenar es donava per tancada la temporada dels més petits, amb comiats, dels que pugen de categoria, a Sub.14, i altres que marxen del rugbi o a altres clubs. El coordinador del rugbi base olivellenc, Rafael Linares, serà un dels que també abandonarà les tasques de entrenador de l’escola, per motius personals, per dedicar-se només a tasques administratives, i a entrenar amb les categories superiors.

Dimecres es van aplegar jugadors, pares i membres del cos tècnic del club per celebrar l’últim dia d’entrenament amb un gran dinar, i com no l’entrega de medalles als més petits, on el míster va acabar amb un petit discurs.

Gràcies i sort a: Lucas, Axel, Oriol, Unai, Marc, Iraitz, David, Jesús, Shanti i Lluc. Recordeu; Que els grans continuarán entrenant fins juliol. I que Axel Linares (cedit al Sub16 del Sel Vilanova), jugarà el proper dissabte, 29 de juny, de 12h a 15h, el rugby platja de Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.