Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Demà comencen les competicions d'hoquei patins dels World Roller Games


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

28-06-2019 Última revisió: 30-06-2019 14:54

El Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova és la seu de diferents competicions (Campionats del Mon sènior, sub 19, etc)

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Demà comencen  els World Roller Games 2019  en els que  es celebraran els campionats mundials de les diferents modalitat adscrites a la Federació Internacional de Patinatge (FIRS) i que es desenvoluparan en diferents escenaris de Catalunya.

Pel que fa a l’hoquei patins el Pavelló Isaac Galvez de Vilanova serà l’escenari de part de les competicions d’aquesta modalitat.

Pel que respecte a la categoria Sènior Masculina en aquest escenari es disputarà la fase prèvia del Campionat del Món en la que hi participaran 8 seleccions distribuïdes en dos grups en forma de lligueta, tots contra tots i a una sola volta. La fase final es traslladarà al Palau Blaugrana de Barcelona amb alguns partits (no pel títol) que tornaran a Vilanova.

Pel que fa a la categoria Sènior femenina es seguirà el mateix format, seus i calendaris que la Categoria Sènior Masculina.

En la categoria Sub 19 Masculina TOTA la competició del Campionat del Món es disputarà pel mateix sistema (lligueta clasificatòria i Finals) a Vilanova i la Geltrú. Els  vuit equips s’han distribuït en dos grups.

GRUP “A” .- ITÀLIA, ESTATS UNITS, COLOMBIA, PORTUGAL

GRUP “B” .- XILE, ESPANYA, ARGENTINA, SUÏSSA

Pel que fa a la categoria sub 19 Masculina es disputarà la INTERCONTINETAL CUP en la que hi participaran quatre equips: ANGLATERRA, MOÇAMBIC, ANDORRA, INDIA

Aquesta Copa Intercontinental es jugarà en forma de lligueta tots contratots a doble volta i tots els partits al Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova.

Per demà dissabte 29 de juny el programa és:

INTERCONTINENTAL CUP SUB 19

12 h. ANDORRA – ANGLATERRA

14h. MOÇAMBIC – INDIA

CAMPIONAT DEL MON SUB 19

16 h. XILE – SUÏSSA

18 h.- COLOMBIA - ESTATS UNITS

20 h.- ESPANYA – ARGENTINA

22h.- PORTUGAL - ITÀLIA

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.