PUBLICITAT
SETENA EDICIÓ
03-07-2019 19:06
La setena edició de la Xarel·lada de Cunit celebrada el passat 29 de juny va exhaurir, per primera vegada, tots els tiquets que s’havien posat a la venda.
En total, van ser 300 persones que van gaudir del tast de gastronomia local oferta pels restauradors (L’Arrosseria, Ronsito, Hotel Restaurante Adia y Bar Travesas – Casa Carmiña), del xarel·lo dels cellers (Castellroig, Esteve i Gibert, Costador Terroirs Mediterranis, Finca Viladellops, Heredat Montrubi, Jané Ventura, Finca Mas Perdut, Loxarel, Mas Candí I Vinyes 7 pams) i també dels postres ofert per la Pastisseria Casas del municipi.
A banda, els cellers van reposar vi a 80 persones, la pastisseria 30 postres més i els restaurants 100 tapes.
El grup ‘Els bocamolls’ van posar el punt i final a la festa del xarel·lo amb un concert fins a mitjanit.
El regidor de Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas, ha volgut felicitar i agraïr a tots els restauradors locals i cellers participants “la seva aposta per oferir un espai on es promocionen els productes del Penedès Marítim a tocar del mar, en un escenari tan privilegiat com és el que tenim a Cunit”.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT