Vegueria del Penedès

ESTIU 2019

Comunicat de l’Ajuntament de Cubelles relatiu al cessament de l’activitat del servei turístic del Trenet


Redacció Cubelles

05-07-2019 20:28

L’empresa responsable de l’activitat ha decidit suprimir-lo davant de les reiterades amenaces i coaccions patides pel seu personal i propietari

Comunicat de l’Ajuntament de Cubelles relatiu al cessament de l’activitat del servei turístic del Trenet. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Davant de la decisió de l’empresa responsable del Trenet turístic de cessar la seva activitat arran de les reiterades coaccions i amenaces que diversos usuaris i veïns han adreçat al personal i propietari de la companyia responsable, l’Ajuntament de Cubelles manifesta:

-El seu profund malestar i indignació pel tracte que una part dels usuaris –d’altra banda, gens representatius del conjunt de la població- han adreçat als responsables d’aquesta activitat no obligatòria i que respon exclusivament a un interès lúdic i turístic.    

-Lamentem el tracte dispensat al personal del servei i al propietari de la companyia responsable després que s’oferís a col·laborar amb el municipi per tal que no es perdés aquesta activitat un cop el concurs convocat quedés desert.    

-Deplorem aquesta situació sense precedents i que no es produeix en cap altre municipi.

-L’Ajuntament de Cubelles expressa la seva solidaritat i agraïment a l’empresa responsable del servei alhora que reclama el màxim de respecte i civisme al veïnat i usuaris de qualsevol activitat pública i privada.    

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.