Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Campionat d’Espanya Aleví
Tarragona, del 18 al 21 de juliol

Alejandro Bravo aconsegueix dos bronzes

De dijous a diumenge, l’equip Aleví va participar als campionats d’Espanya celebrats a Tarragona amb uns destacats resultats, aconseguint millors marques personals i nous rècords d’edat del club. La gran actuació individual i col·lectiva va permetre a l’equip aconseguir la 21a posició de la classificació final masculina.

L’Alejandro Bravo va aconseguir la medalla de bronze en els 100 lliures i 100 papallona, la 12a posició en els 100 esquena i la 28a posició en els 200 lliures. En Mark Kramskoy va nedar la final dels 200 braça, aconseguint la 9a posició, a més de la 15a posició en els 100 braça i 27a en els 100 lliures. També hi van participar l’Alex Matas, l’Eric García i el Pau Ríos, que van ajudar a l’equip amb els relleus 4x100 lliures (12a posició), el 4x200 lliures (11a posició) i el 4x100 estils (16a posició), una gran fita ja que només dos clubs catalans i 8 d’arreu de l’estat van ser capaços de classificar els tres relleus al campionat.

Circuit Català de Travessies
Pantà de La Baells, Baixada del Renaixement a Tortosa i Travessia de Badalona

En Pol Roch guanya a Badalona i Nacho Garcia a Tortosa

Durant el cap de setmana també hi va haver presència sitgetana en diverses travessies del territori català, puntuables pel circuit català de travesses. L’Antoni Marsal va participar a la travessia del Pantà de la Baells, en que va nedar els 2000 metres, aconseguint la 10a posició de la categoria. En Nacho García, l’Alex Altés i l’Alex Casalots van nedar la maratoniana Baixada Renaixement de l’Ebre, una prova de 12.522 metres especialment dura aquest any degut al poc cabal del riu, i en que en Nacho va aconseguir la 1a posició de la general masculina. Una altra localitat on hi va haver una gran representació sitgetana va ser Badalona, on va haver diferents protagonistes. En Pol Roch es va proclamar campió absolut de la travessa, l’Emma de Ronne va aconseguir la 2a posició de la seva categoria, al igual que el Raúl i el Jordi Roch, 2n i 3r respectivament de la categoria. La Mar Marzo va aconseguir la 1a posició de la categoria i 6a de la general femenina i l’Eric Atienza i en Teo Roch van aconseguir grans resultats en la classificació final.

Campionat de Catalunya de Natació Adaptada
Sabadell, dissabte 20 de juliol

Toni Ponce altre cop al més alt de la competició

Simultàniament a tota aquesta activitat, es va disputar el Campionat de Catalunya de natació adaptada a Sabadell, en que en Toni Ponce es va erigir com al millor nedador masculí del campionat, amb una tripleta d’ors en les proves de 50 esquena, 100 braça i 200 estils. També hi va ser present el Jaume Monasterio, aconseguint estar al top 8 en els 100 esquena, 11è en els 50 esquena i 17è en els 50 lliures.

Campionat Màster d’Aragó
La Almunia, dissabte 20 de juliol

Matías Noriega i Anthony Llewellyn van tancar la temporada disputant el campionat d’Aragó de natació màster a La Almunia de Doña Godina (Saragossa) aconseguint tantes medalles d’or com proves disputades. Matías va aconseguir 4 ors en les proves de 100 braça, 50 esquena, 100 esquena i 50 papallona, mentre que en Tony va aconseguir els 7 ors en les 4 proves de 50, els 100 esquena, 100 braça i 100 lliures. Aquests grans resultats individuals, amb dos rècords de club per categories en les dues proves de 100 braça inclòs, va permetre que el club acabés en la 3a posició general del medaller, només superat per l’Stadium Venecia i el Club Triatlón Cierzo.