Vegueria del Penedès

CURSA SOLIDÀRIA

L'Arboç organitza la 4ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer i la 2ª Kids Run Colors i Familiar 1K


Ajt. L'Arboç L'Arboç

25-07-2019 10:35

La cursa es celebrarà el 6 d’octubre de 2019. Ja estan obertes les inscripcions on-line amb preus reduïts

4ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El diumenge 6 d’octubre de 2019 tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l’Arboç la quarta edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç.

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 4a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d’inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i per segon any, la Kids Run Colors i Familiar d’1 km. Aquesta última per a poder gaudir els nens i nenes en família. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa holi colors no competitiva que es podrà fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una activitat per a poder gaudir amb tota la família.

Ja es poden fer les inscripcions on-line.

Recomanem que aprofiteu els preus inicials fins el 8 d’agost: de 9€ la Marxa 5K i 10€ la Cursa 5K. El preu de la inscripció del 9 d’agost al 6 de setembre pujarà 1€ i del 7 de setembre fins el 3 d’octubre pujarà 2€ sobre el preu inicial en els dos casos.

La inscripció de la Kids Run Colors i Familiar serà de 2 euros (inclou bossa de colors holi i avituallament). Enguany els nens i nenes de fins a 12 anys podran inscriure’s a la Kids Run Colors amb opció d’inscripció amb samarreta per 5€ fins el 6 de setembre i per 6€ fins el 3 d’octubre. El tancament de les inscripcions on-line serà el 3 d’octubre a les 22:00h. Amb tot, es reservaran alguns dorsals per inscripcions presencials el dia abans de la cursa i en aquest cas el preu pujarà a 13€ a la Marxa i 14€ a la Cursa, i podreu escollir talla de samarreta fins exhaurir les existències.

Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de 5 km tenen inclosa la participació a la Kids Run Colors i Familiar d’1 km, incloent una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

Recordeu que aquest any com a novetat s’ofereix la possibilitat de fer l’inscripció conjunta del Trail l’Arboç del 8 de setembre i la cursa/marxa 5K contra el càncer del 6 d’octubre a un preu promocional de 20€, es faci el trail curt o llarg. Aquest preu promocional es mantindrà fins el 25 d’agost i a més seran obsequiats amb un buf de regal.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Del preu de la inscripció d’aquestes dues modalitats es donaran 5€ per la lluita contra el càncer.

Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club esportiu l’Arboç.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.