Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2019

Els pallassos prenen Cubelles per un dia


Redacció Cubelles

29-07-2019 15:19

Un any més, Cubelles dedica tota una jornada a omplir les places i el passeig marítim amb les actuacions programades a la 8a Mostra de Pallassos

Els pallassos prenen Cubelles per un dia. Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En el marc de la Festa Major Petita de Cubelles, durant tot el dia de demà, dimarts 30 de juliol, fins a 11 companyies de circ oferiran els seus espectacles circenses. Pel matí hi haurà espectacles itinerants a les platges amb "Els Pepsicolen" de Pep Callau al passeig de la Mar Mediterrània i el Freak Show Circus, al passeig Marítim.

La jornada central serà a la tarda, amb espectacles diversos a partir de les 18 h, que tindran lloc en diferents places del nucli antic de la població. Les propostes de circ són per a tots els gustos amb companyies com La Bleda, Mabsutins, Planeta Trampolí, Pessic de Circ o Circ Pànic.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.