Vegueria del Penedès

ALDARULLS

Detingut per atemptat contra l'autoritat un jove implicat en una baralla al passeig de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-07-2019 17:41

Una desena de persones es van veure implicades en els aldarulls al passeig del Carme, la matinada de dijous a divendres

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va detenir la matinada de dijous, a les 03.18 hores, un jove per atemptat a agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc al passeig del Carme, quan la policia va ser alertada d'una baralla d'una desena de persones davant d'una pizzeria, on s'estaven agredint i llençant cadires de l'establiment al carrer. 

Els agents van identificar una dona i les seves acompanyants, que manifesta als agents que ha estat agredida per dues dones i presenta esgarrapades al coll. També identifiquen dues persones més que manifesten que estaven en un banc del passeig, i quan han passat les noies els han escopit. Han començat a discutir i han acabat llençant-se cadires de la terrassa d'un establiment.

Amb les dues presumptes agressores, s'identifica un jove que, en un moment de la identificació, dóna una empenta a l'agent fent-lo caure al terra i marxa corrents. El jove és interceptat per un agent dels Mossos i un de la Policia Local, posa resistència activa i agredeix els dos agents, fins que és detingut. S'obren diligències judicials.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.