Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2019

Dos detinguts a Vilanova per atemptat a l'autoritat durant la festa major


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-08-2019 17:34

Els agents van rebre l’avís que s’estava produint una baralla a la plaça del Port entre diverses persones, entre les quals hi havia un dels detinguts

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va detenir diumenge al vespre una dona a la rambla Principal acusada d’aldarulls a la via pública i atemptat contra una agent de la Policia Local. Segons l’atestat, la dona estava proferint insults a les persones que estaven prop seu. Quan va ser requerida pels membres policials es va mostrar molt agressiva fins al punt d’agredir una agent.

L'endemà a les 08.07 hores, la Policia Local va detenir un altre jove acusat d’atemptar contra l’autoritat. Els agents van rebre l’avís que s’estava produint una baralla a la plaça del Port entre diverses persones, entre les quals hi havia el detingut. Durant la intervenció, el jove va donar un cop de puny a un dels agents i va intentar fugir, però va ser interceptat uns metres després i detingut.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.