Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2019

La Barraca de la Festa Major de Vilafranca escalfa motors per la Penjada d’Estelades d’enguany


Redacció Vilafranca del Penedès

20-08-2019 12:41

Crim, Fundación Tony Manero i Pupil·les actuaran aquest dissabte a Vilafranca

La Barraca de la Festa Major de Vilafranca escalfa motors per la Penjada d’Estelades d’enguany. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte 24 d’agost se celebrarà la XXIV Penjada d’Estelades a Vilafranca, organitzada per la Barraca de la Festa Major Popular i per l’Esquerra Independentista, amb les actuacions musicals de Fundación Tony Manero, Crim i Pupil·les i del PD, Format C.

La XXIV Penjada d’Estelades començarà a les 21h amb el ja tradicional taller d’estampació de mocadors de la Festa Major, organitzada pel Casal Popular de Vilafranca i destinat a infants i joves. A partir de les 22.45h es donarà inici al concert de rap electrònic del grup valencià Pupil·les, que a través de les seves lletres reivindicatives i festives posarà el toc feminista a la festa.

A les 24h en punt, es durà a terme la penjada de dues Estelades als campanars de Santa Maria i un espectacle pirotècnic. Seguidament iniciaran els concerts del grup de punk rock català Crim, d’origen tarragoní i que aquest últim any han estat de gira pels Estats Units i per Europa, i de Fundación Tony Manero, referents a Catalunya del disco-funky. La festa acabarà amb el PD Format C.

Des de fa tres anys, la Penjada d’Estelades i la Barraca de la Festa Major Popular, compten amb el protocol feminista No és no i un punt lila propi, destinat a la prevenció i abordatge de les agressions masclistes, elaborat conjuntament amb l’organització feminista La Ruda i amb les organitzacions que conformen la Coordinadora de l’Esquerra Independentista de Vilafranca. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.