Vegueria del Penedès

ARQUEOLOGIA

La cinquena edició del Camp de treball d'Adarró comença aquest dilluns


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-08-2019 21:18

Les persones inscrites realitzaran tasques d'excavació, dibuix i classificació dels materials arqueològics

La cinquena edició del Camp de treball d'Adarró comença aquest dilluns. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un total de 12 persones participaran, a partir d'aquest dilluns i fins al 6 de setembre, a la cinquena edició del Camp de Treball d'Adarró. Una activitat que es realitza gràcies al Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona, que és qui aporta l'ajut econòmic i tècnic necessari per a l'excavació i consolidació arquitectònica de les restes de la vila romana, situada al final del passeig de Ribes Roges.

Els participants, tots ells majors d'edat, són o bé estudiants d'arqueologia o bé persones que sense tenir aquest tipus de formació tenen interès en aquesta temàtica. Durant el camp de treball, realitzaran tasques d'excavació, dibuix i classificació dels materials arqueològics que aconsegueixin recuperar.

Gràcies al treball del director de l'excavació i arqueòleg, Joan Garcia Targa, i dels participants que des de fa cinc anys realitzen voluntàriament aquest projecte, el Jaciment d'Adarró s'amplia i consolida any rere any, fent-lo visitable pel conjunt de la ciutadania.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.