Vegueria del Penedès

CANVI DE TEMPS

Canvi de temps amb previsió de xàfecs acompanyats localment de tempesta al Penedès


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-08-2019 18:51

És possible que de manera local les acumulacions de precipitació puguin superar els 50 mm

Canvi de temps amb previsió de xàfecs acompanyats localment de tempesta al Penedès. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La setmana portarà un canvi de temps a les comarques del Penedès. El Servei Meteorològic de Catalunya alerta de la previsió de xàfecs aquest dimarts al Penedès. Els xàfecs aniran acompanyats localment de tempesta i no es descarta que de calamarsa o pedra. És possible que de manera local les acumulacions de precipitació puguin superar els 50 mm.

Fins al migdia el cel estarà molt ennuvolat en general amb estones de cel cobert a la meitat sud. S'esperen xàfecs dispersos que fins al migdia afectaran preferentment a zones de la meitat oest, sobretot al litoral i prelitoral. A partir d'aleshores es faran més locals però podrien aparèixer a qualsevol punt, essent menys probables a Ponent i a l'extrem nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta, si bé és possible que a punts del litoral i del prelitoral siguin d'intensitat forta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants o molt abundants (més de 50 mm) al litoral i prelitoral.

Segons el Meteocat, la temperatura mínima serà semblant al quadrant nord-est i lleugerament més alta a la resta. La màxima baixarà lleugerament arreu si bé el descens serà moderat a l'interior.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.