Vegueria del Penedès

PIANO

La pianista vilanovina Laura Farré Rozada posa dempeus Chipiona


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-08-2019 12:38

L'artista local va haver d’interpretar dos cops el seu hit ‘33:8’ de Vladimir Djambazov, a petició del públic

La pianista vilanovina Laura Farré Rozada posa dempeus Chipiona. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Laura Farré Rozada va cloure diumenge el XIII Festival de Música ‘Ciudad de Chipiona’ amb el públic totalment entregat a la pianista vilanovina. Tant és així que els assistents al concert li van demanar que tornés a interpretar 33:8, la peça del compositor búlgar Vladimir Djambazov que tanca el seu primer disc ‘The French Reverie’. El concert va servir per presentar aquest treball a Andalusia.

Després del concert, les crítiques van ser excel·lents. El director artístic del festival, Sabas Gamero, va qualificar el concert com a ‘sensacional’, tot valorant com la pianista havia ‘entusiasmat al públic assistent, que va valorar la seva excel·lent preparació, tècnica i enorme capacitat per a reproduir partitures tan intenses’. El compositor andalús Salvador Salvado, qui també va assistir al concert, el va descriure com a ‘excepcional’, preuant la pianista catalana per haver interpretat ‘un programa dificilíssim d’obres contemporànies que ens ha deixat a tots els espectadors bocabadats. Quina gran capacitat musical té aquesta jove pianista per a interpretar la sempre complexa música de la nostra època i fer-la assequible a totes les oïdes. Magistral domini dels timbres, plans sonors, atacs, ritmes.... tot un conjunt de valors per a un intèrpret del segle XXI, que ens va fer gaudir molt’.

A més d’interpretar el gruix del seu disc, amb obres de Messiaen, Manoury, Dutilleux, Järventausta, Escaich i Djambazov, va incloure l’obra ‘Drizzle Draft’ del compositor català Josep Maria Guix.

La propera parada de la gira de la pianista vilanovina serà el dilluns 16 de setembre a les 20h a l’Auditori ‘Teresa Pàmies’ del Centre Cívic Urgell. El concert inaugurarà la VI Mostra de Piano dels segles XX i XXI organitzada per la Fundació de Música Contemporània.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.