DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

FLASH

L’homenatge gastronòmic de Sitges a Manuel Vázquez Montalbán s’amplia durant el mes de març pel seu gran èxit


Nota premsa/Ajt Sitges

03-03-2004 18:12

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.

La gran acceptació que ha tingut la iniciativa de portar a 18 restaurants de Sitges les receptes de Pepe Carvalho ha fet repensar la caducitat de la proposta. Les faves, el llobarro al fonoll o l'aperitiu de l'atascaburras es podran continuar tastant fins a finals d'aquest mes de març, al costat de la gastronomia sitgetana més clàssica.
Els restaurants que han pres part del projecte han pogut veure com els clients coneixien la proposta, ja que molts dels fans de Montalbán han passat per Sitges per participar d'aquesta mostra.

El Gremi d'Hostaleria espera seguir tenint una bona resposta al projecte, per part dels comensals, ja que fins avui hi ha hagut un seguiment molt important de totes les receptes.

L'Ajuntament ha mostrat la seva satisfacció pel bon funcionament del projecte i ha assegurat que vol continuar realitzant projectes conjunts entre el sector públic i el privat.

La regidoria de Turisme ja està preparant les bases del premi gastronòmic Pepe Carvalho, que culminarà l'homenatge a Montalbán. El format que seguirà el projecte, al llarg del març, continuarà sent el mateix que fins ara. Cada un dels 18 establiments oferirà un dels plats dels llibres de Carvalho i el comensal que ho demani s'endurà la recepta de record.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.