Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2019

La cultura popular es reuneix a les Fires pels Avis de Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

02-09-2019 19:05

L'acte, que als darrers anys protagonitzaven els elements de la Festa de la Fil.loxera i els Diables, ha donat un petit tomb enguany per incorporar als grups dels balls populars

La cultura popular es reuneix a les Fires pels Avis de Sant Sadurní. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una representació dels balls i els grups de cultura popular local es van reunir aquest diumenge als patis de la Casa dels Avis.

L'acte, que als darrers anys protagonitzaven els elements  de la Festa de la Fil.loxera i els Diables, ha donat un petit tomb enguany per incorporar als grups dels balls populars, així com els gegants i capgrossos, acompanyats pels timbals dels grups Tabalots i Arrítmics

Molts usuaris i residents de la Casa dels Avis van poder gaudir de la música, balls i foc.

Les Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia d'enguany van voler donar un impuls a "Les Fires dels Avis", que prenen el relleu a La Fil·loxera dels Avis que cada any dóna inici a les Fires i Festes el dia 1 de setembre i que organitzen l'Associació Festa de la Fil·loxera, els Diables Se m'n Refum, els Timbalers Tabalots, els Balls Populars i la regidoria de Cultura.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.