Vegueria del Penedès

LA BODA DE ROSA

El vilanoví Sergi López, protagonista de la nova pel·lícula de la directora Icíar Bollaín


ACN Vilanova i la Geltrú

02-09-2019 19:16

Es filma al País Valencià i explica la vida d'una dona que als 45 anys decideix agafar les regnes de la seva vida

L'actor Sergi López en la presentació de la pel·lícula '7 raons per fugir' a Barcelona. Imatge del 2 d'abril de 2019. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els actors catalans Candela Peña i Sergi López són els protagonistes del nou projecte fílmic de la directora madrilenya Icíar Bollaín, 'La boda de Rosa'. Bollaín acaba de començar el rodatge que tindrà com a escenari el País Valencià, i que també comptarà amb les actuacions de Nathalie Poza, Paula Usero i Ramón Barea. La responsable de cintes com 'También la lluvia' o 'Yuli' explicarà la història de Rosa, una dona que a punt de complir 45 anys s'adona que ha viscut sempre per als altres, i que decideix deixar-ho tot enrere per agafar les regnes de la seva vida malgrat les dificultats que li comportarà aquesta decisió. El guió el signen la mateixa Bollaín i Alicia Luna, amb la qual ja va treballar al film 'Te doy mis ojos' que va guanyar set premis Goya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.