Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2019

L'exdirector de l'escola Jacint Verdaguer, Josep Maria Esteve, farà divendres el pregó de Fires a Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

03-09-2019 14:10

El pregó es clourà amb actuacions de Cultura Popular

L'exdirector de l'escola Jacint Verdaguer, Josep Maria Esteve, farà divendres el pregó de Fires. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’exdirector de l’escola Jacint Verdaguer, Josep Maria Esteve, serà l’encarregat de pronunciar el pregó de Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia d’enguany el divendres 6 de setembre.

Llicenciat en història, mestre de formació i de vocació, aquest ha estat l'últim curs que ha estat director de l'Institut-Escola. És mestre des de 1982, des de 1986 a la Jacint i ha estat 27 anys director del centre, un temps que ha aprofitat per transformar l'escola i convertir-la en un centre de referència a Catalunya; gairebé tres dècades d'evolució i canvis profunds en el seu model educatiu i pedagògic, amb la voluntat de reinterpretar l’ensenyament i donar als i les alumnes nous instruments per afrontar els reptes que planteja la societat.

Esteve també ha estat formador en noves tecnologies i impulsor de l'Escola Nova 21, assessor educatiu i formador d'equips directius, ha impartit classes a la Universitat Autònoma de Barcelona i, a banda de tres llibres editats, ha col·laborat en diverses revistes de l'àmbit educatiu.

El pregó finalitzarà amb actuacions de Cultura Popular a la plaça de l'Ajuntament, una activitat organitzada per la regidoria de Cultura i les Associacions de Cultura Popular de la Vila.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.