Vegueria del Penedès

FIRA DEL CAVA

El Cavatast s'estrena amb la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

17-09-2019 18:29

El Cavatast presentarà les seves novetats en un format obert al públic per oferir en exclusiva els sabors dels caves i la gastronomia dels expositors de la mostra

La XXIII edició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia

El Cavatast s'estrena amb la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un any més, Sant Sadurní d’Anoia es converteix en el punt de trobada on els apassionats del cava gaudeixen d’una àmplia varietat de caves i propostes culinàries d’alta qualitat. La mostra, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia, comptarà amb la participació de gairebé una quarantena d'elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata.

La XXIII edició de la mostra arriba amb novetats destacades. L’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas i Ferrer i el 1r tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat i Ibàñez, explicaran tots els detalls el pròxim dimecres 25 de setembre a les 19h a la Fassina de Can Guineu, en una trobada amb periodistes.

En acabat, començarà la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia, la primera de les novetats d’aquesta edició. En un format obert al públic i en un ambient distès i festiu, la presentació del Cavatast oferirà als assistents l’oportunitat de tastar els productes dels expositors de la mostra amb un tast de màgnums, grans caves de qualitat, així com d’una selecta oferta gastronòmica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.