Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

Vilafranca tallarà al trànsit el carrer Sant Pere per permetre l’entrada de l’alumnat al col·legi Sant Josep


Redacció Vilafranca del Penedès

24-09-2019 16:59

Aquesta mesura s’executarà mitjançant una pilona manual i serà efectiu exclusivament en els horaris d’entrada i sortida d’alumnat del centre escolar

Vilafranca tallarà al trànsit el carrer Sant Pere per permetre l’entrada de l’alumnat al col·legi Sant Josep. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per tal de permetre un accés més segur de l’alumnat del col·legi Sant Josep pel nou accés que s’ha obert al c/ Sant Pere, a partir de dilluns vinent dia 30 de setembre es tancarà al trànsit el primer tram del c/ Sant Pere, entre la rambla de Sant Francesc i el c/ Vidal. Aquesta mesura s’executarà  mitjançant una pilona manual i serà efectiu exclusivament en els horaris d’entrada i sortida d’alumnat del centre escolar, entre les 8.45 i les 9.05 i entre les 16.55 i les 17.15h.

Els últims dies ja ha utilitzat aquest accés l’alumnat d’educació infantil i al llarg de la setmana vinent també entrarà per aquest accés l’alumnat de primària del centre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.