Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE CINEMA DE SITGES

Sitges aposta per la publicitat més "terrorífica" per promocionar-se


Redacció Sitges

25-09-2019 10:17

Els tres spots d'aquesta edició han estat creats per l'agència de publicitat China, amb producció de Mamma Team

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb la nova campanya per a la seva 52a edició, el Festival de Sitges es reivindica com a referent mundial del fantàstic i homenatja tant a creadors com a fans del gènere i la seva manera tan diferent de concebre el cinema. Un tipus de cinema que, ja sigui des del llenguatge de la fantasia, el terror o la ciència-ficció, desafia les convencions any rere any amb propostes més imaginatives, més atrevides i sovint també -per què no?- més retorçades que les que es puguin trobar en d'altres festivals.

“La majoria de la gent ens molestaríem si algú ens digués que el cap no ens funciona igual que a la resta, que tenim una visió distorsionada o alternativa de la realitat. No obstant, per a un director o guionista del fantàstic això no deixaria de ser una floreta que portaria amb orgull. Forçar els límits d'allò versemblant amb les seves pel·lícules és la seva vida. I Sitges, la seva meca", comenten des de China, agència creadora de la campanya.

Els tres spots que conformen la campanya reflecteixen irònicament aquest univers tan únic dels creadors del fantàstic i la seva suposada incapacitat per adaptar-se a les normes del joc més convencionals i, sovint, excessivament complaents de la publicitat.

Els spots, Detergent, Iogurt i Cotxe han estat dirigits per Günther, mitjançant la productora Mamma Team i tenen produccció executiva d'Albert Soler i David Manchado. Destaca també la col·laboració en el maquillatge i efectes de Fito Dellibarda i KREAT Fx i la direcció de fotografia de Laurent Poulain. La creativitat de la campanya és de China, agència de publicitat del Festival des de 2010, i l'equip ceatiu està format per Rafa Antón, Miguel Ángel Duo i Nico Ordozgoiti.

Segons Rafa Antón, “des de l'agència sempre intentem que hi hagi un equilibri entre idea i posada en escena. No hi ha més remei tractant-se d'un públic tan exigent en el tema visual. El treball de Günther i Mamma Team aconsegueix aquest equilibri amb una barreja de codis que resulta totalment contra natura en un anunci. I aquest fet reforça la idea que existeix un lloc, Sitges, on no només s'entén el risc de crear imatges d'alt impacte, sinó que se celebra amb orgull".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.