Vegueria del Penedès

MOSSOS

Detenen a Vilanova un home relacionat amb la mobilització durant la investidura fallida de Puigdemont


ACN Vilanova i la Geltrú

25-09-2019 13:58

El detingut també va ser identificat en les protestes del 21-D per evitar la celebració del Consell de Ministres

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un home de Vilanova i la Geltrú per la seva participació en la mobilització del 30 de gener del 2018 davant del Parlament durant la investidura fallida de Carles Puigdemont, segons ha confirmat a l'ACN fonts properes a l'arrestat.

El detingut es troba en aquests moments a la comissaria de la policia catalana d'aquesta població i es preveu que passi a disposició judicial aquest dijous.  

El detingut també va ser identificat durant un tall de carretera a la Ronda Litoral per evitar la celebració d'un Consell de Ministres a Barcelona el passat 21 de desembre.

Diferents entitats de l'esquerra independentista han convocat una protesta aquest dimecres al migdia a les portes de les dependències policials i una concentració de suport aquesta tarda a les 19.30 a la plaça de la Vila de Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.